Aangepaste openingstijden

Maandag 6, dinsdag 7 Mei gesloten.

Maandag 13, dinsdag 14 Mei gesloten.

Maandag 20, dinsdag 21 Mei gesloten.

 

Nieuw in ons assortiment!

6880VS1 1 van 1 800x557

U wilt vergelijken en/of vind een tegelvloer toch niet naar uw wens? Dan kunnen wij ook nog vele andere vloeren tonen en leveren zoals laminaat, pvc vloeren in stroken of de klik versie. Ook de afwerking van bijvoorbeeld plinten is er een uitgebreide keuze. Zoals u gewent bent van Hendriksen Tegels & Vloeren kunnen we uw pvc- of laminaat vloer vakbekwaam plaatsen. Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide colletie.

Woonkamer vloeren

Hedendaags wonen  of Klassiek wonen.

Of het nu over een nieuwbouwproject gaat of over een verbouwing, tegels kunnen het verschil maken.De woonkamer is het centrum van uw huis. Als het goed is moet dit een oase van rust uitstralen waarin men zich ook echt thuis voelt. Met de juiste vloertegel in combinatie met aangename vloerverwarming creëert u de warme huislijkheid die bij u past. 

   

Hendriksen Tegels wil een schakel wezen om het evenwicht in stijlen en kleuren naar wens te creeëren. Een sfeer creeëren wat tot uw verbeelding spreekt. Een stijlvol interieur met een blijvende klasse als resultaat. Advies vanuit de praktijk! Wilt u uw vloer door Hendriksen Tegels laten leggen? Uw adviseur wordt is tegelijk uw tegelzetter! Waar vindt u nog een verkoper die zelf uw vloer kan leggen?