Mozaïek 
                                                                              Vloeren
                                                                 Keramisch Parket
                                                                           Badkamer
                                                                    vtwonen tegels 

  

Zoals uit bovenstaande blijkt werken wij samen met Jansen & Krop uit Ede. Dit is een erkent bedrijf dat in een bestaande vloer de leidingen infreesd. Dit gebeurd met een door een machine die de leidingen stofvrij infreesd.

Wij leveren deze vloerverwarming tegen scherpe prijzen.

Waarom vloerverwarming.

Vloerverwarming geeft in de eerste plaats de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de optimale behaaglijkheidtemperatuur bij vloerverwarming 1 à 2˚C lager ligt dan bij andere verwarmingssystemen. Eén graad Celsius lagere ruimtetemperatuur vermindert het energieverbruik al met 5-6%! Bovendien houdt u meer ruimte over. Storende of andere verwarmingselementen en in de weg zittende cv-leidingen behoren voorgoed tot het verleden. (dit laatste alleen bij hoofdverwarming)

Doordat vloerverwarming voor 60% uit stralingswarmte bestaat en er nauwelijks luchtcirculatie plaatsvindt is dit de meest behaaglijke warmte die u zich maar kunt wensen.

Men kan keuze maken uit;

Bijverwarming: Indien men alleen "de kou uit de vloer" wil hebben, gebruik je vloerverwarming als bijverwarming. De slangen liggen dan ca. 15 cm van elkaar verwijderd. De vloer levert een gedeelte van de warmte aan het vertrek. De bestaande radiatoren blijven hierbij intact.

Hoofdverwarming: Als men radiatoren uit de woning wil verwijderen is het een ideaal om de vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. De slangen liggen ca. 12,5 cm uit elkaar. De te verwarmen vertrekken worden zo verwarmd door de vloer.

Meer dan alleen warme voeten

Vloerverwarming doet meer dan alleen uw koude voeten verwarmen en is zeker geen overbodige luxe. Als je vloerverwarming vergelijkt met andere warmtebronnen zijn er talloze voordelen te noemen. Wat dacht u van een kostenbesparing op de energierekening of aan het bijkomstige voordeel van een prachtige vloer die u bij de aanleg van vloerverwarming kunt plaatsen.

Aanzienlijke kostenbesparing

Een voordeel wat direct waarneembaar zal zijn, is dat u minder hoog kunt stoken in vergelijking met radiatorverwarming en u toch een goede en aangename gevoelstemperatuur in huis krijgt. Door de lage temperatuurinstelling is er op jaarbasis ook een aanzienlijke energiebesparing te verwachten, die kan oplopen van 10 tot 15 %. Het systeem werkt namelijk met een watertemperatuur van 25 a 35 graden Celsius. Vanuit milieuopzicht is dit een hele mooie besparing en u merkt het natuurlijk ook zelf in de portemonnee.

Betere warmteverdeling

Zoals gezegd voelt de warmte van vloerverwarming veel aangenamer. Dit komt doordat de warmte heel gelijkmatig wordt verdeeld. De warmte straalt omhoog, waardoor de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt.

Voor mensen met allergische of astmatische verschijnselen is vloerverwarming ook een uitkomst. De lucht is minder benauwend en er is ook minder stofcirculatie. Er zijn immers geen radiatoren of andere buizen die stof kunnen vasthouden.

Waar kiest u voor:
de vloer als hoofd- of bijverwarming

Als uw huis nog gerealiseerd moet worden, waarom kiest u dan niet meteen voor vloerverwarming voor uw gehele woning? U kunt dan gelijk profiteren van de talloze voordelen van deze warmtebron.

Ook in uw huidige woning is het heel goed mogelijk om de vloer als hoofdwarmtebron te gebruiken, maar soms is het door omstandigheden niet mogelijk. U kunt er dan voor kiezen om vloerverwarming als bijverwarming te nemen, bijvoorbeeld alleen op de begane vloer. Ook dan kunt u profiteren van de energievoordelen van vloerverwarming en alle andere bijkomstige gemakken. Vloerverwarming is een uitstekende aanvulling op uw centrale verwarming.

Men kan keuze maken uit;

· Bijverwarming: Indien men alleen "de kou uit de vloer" wil hebben, gebruik je vloerverwarming als bijverwarming. De slangen liggen dan ca. 15 cm van elkaar verwijderd. De vloer levert een gedeelte van de warmte aan het vertrek. De bestaande radiatoren blijven hierbij intact.

· Hoofdverwarming: Als men radiatoren uit de woning wil verwijderen is het een ideaal om de vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. De slangen liggen ca. 12,5 cm uit elkaar. De te verwarmen vertrekken worden zo verwarmd door de vloer.

Nadat de keuze voor hoofd- of bijverwarming is gemaakt en is geïnstalleerd, wordt de installatie aangesloten op het bestaande CV-net (stadsverwarming) en bedrijfsklaar gemaakt.

  

 

 

 

Copyright © 2018 Tegelhandel Hendriksen Veenendaal. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.