Aangepaste openingstijden

Maandag 6, dinsdag 7 Mei gesloten.

Maandag 13, dinsdag 14 Mei gesloten.

Maandag 20, dinsdag 21 Mei gesloten.

 

Nieuw in ons assortiment!

6880VS1 1 van 1 800x557

U wilt vergelijken en/of vind een tegelvloer toch niet naar uw wens? Dan kunnen wij ook nog vele andere vloeren tonen en leveren zoals laminaat, pvc vloeren in stroken of de klik versie. Ook de afwerking van bijvoorbeeld plinten is er een uitgebreide keuze. Zoals u gewent bent van Hendriksen Tegels & Vloeren kunnen we uw pvc- of laminaat vloer vakbekwaam plaatsen. Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide colletie.

Plaatsen vloertegels

Verzorging van plaatsen vloertegels.

Hendriksen Tegels kan uw vloer ook plaatsen. Aanschaf van een tegelvloer, of het nu gaat om een 60x60 of een stroken vloer van 30x120 of een andere maat, is vaak een wat grotere uitgave. Of het nu een goedkopere tegelvloer is of een dure, het eindresultaat moet goed wezen. Op deze website en op de website van www.keramisch-parket.nl treft u meerdere foto's aan wat als referentie kan dienen van ons vakmanschap. Het is voor ons heel gewoon een vloer vlak en strak op te leveren.

 

Gëëgaliseerde vloer

Egaliseren

Bij een wat grotere afmeting en de langere tegelstroken is het een eerste vereiste dat de ondergrond vlak is. Wij controleren met u of uw afgewerkte vloer vlak genoeg is om daarop te tegelen. Als de vloer niet vlak genoeg is of u heeft een gedeelte oude tegels verwijderd dan zal er geëgaliseerd moeten worden. Met andere woorden, dan zal de vloer vlak gemaakt moet worden. Wij egaliseren dan de vloer eerst zodat er een vlak en strakke basis ontstaat.

 

  

 

 

 

 

 

Plaatsen vn een vloertegelHet verlijmen van de vloertegels

Als de nieuwe laag droog genoeg is kan er eventueel een vloerverwarming worden ingefreesd. Ook de vloerverwarming kan door Hendriksen Tegels worden geregeld. Wij werken al jaren samen met JK-vloerverwarming te Ede, die dit voor ons verzorgt en waar u 10 jaar garantie van krijgt. Nadat de dit alles is geplaatst kan begonnen worden met het leggen van de vloertegels. Uitsluitend met professionele lijm worden de vloertegels verlijmd waarna de vloertegels ook worden gevoegd.

 

Mocht u meer informatie willen of u heeft nog vragen, we helpen u graag verder.