Aangepaste openingstijden

Maandag 6, dinsdag 7 Mei gesloten.

Maandag 13, dinsdag 14 Mei gesloten.

Maandag 20, dinsdag 21 Mei gesloten.

 

Nieuw in ons assortiment!

6880VS1 1 van 1 800x557

U wilt vergelijken en/of vind een tegelvloer toch niet naar uw wens? Dan kunnen wij ook nog vele andere vloeren tonen en leveren zoals laminaat, pvc vloeren in stroken of de klik versie. Ook de afwerking van bijvoorbeeld plinten is er een uitgebreide keuze. Zoals u gewent bent van Hendriksen Tegels & Vloeren kunnen we uw pvc- of laminaat vloer vakbekwaam plaatsen. Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide colletie.

Badkamer en Toilet

Badkamer en Toilet

Badkamer tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Of u nu kiest voor vierkante of juist langwerpige badkamertegels. In onze showroom kunt u op ontdekkingsreis langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. U vindt bij Hendriksen Tegels de  actuele collecties van bekende A-merken en hoogwaardige badkamertegels.

 

Badkamer wellness.

Het persoonlijke domein is uw badkamer, waar u alle ruimte heeft voor rust en persoonlijke verzorging. Vandaag aan de dag evolueert het meer en meer naar een wellness ruimte. Hier bereidt u zich voor op de uitdaging van de dag. Hier ontspant u zich, relaxend onder een warme douche of wegdromend in bad. Hier kom je tot jezelf en een plek bij uitstek om in alle rust aandacht aan je lichaam te schenken. De intimiteit van uw badkamer krijgt een extra dimensie met de tegels van Hendriksen Tegels. We laten u graag zien hoe u elke badkamer omtovert tot een sfeervol rustpunt in uw huis. Het geheim? Tegels in de stijl die bij u past. Strak, warm, modern, nostalgisch, gestileerd, weelderig...
In onze showroom heeft u de keuze uit meer dan 3000 tegels. We zijn benieuwd naar uw smaak.