Aangepaste openingstijden

Dinsdag 23 April gesloten

Maandag 29, dinsdag 30 April en woendag 1 Mei gesloten.

 

 

 

Nieuw in ons assortiment!

6880VS1 1 van 1 800x557

U wilt vergelijken en/of vind een tegelvloer toch niet naar uw wens? Dan kunnen wij ook nog vele andere vloeren tonen en leveren zoals laminaat, pvc vloeren in stroken of de klik versie. Ook de afwerking van bijvoorbeeld plinten is er een uitgebreide keuze. Zoals u gewent bent van Hendriksen Tegels & Vloeren kunnen we uw pvc- of laminaat vloer vakbekwaam plaatsen. Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide colletie.

Algemeen

 

De nieuwste trends treft u in onze uitgebreide showroom.

Groot assortiment keramisch parket.
Op zoek naar een vloer waar u geen omkijken meer naar heeft? Niet bang zijn voor deuken, krassen, vocht, bijtende stoffen enz.? Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Veenendaal. Zoveel soorten en maten keramisch parket vindt u nergens. Het assortiment breidt zich nog steeds uit.

Waaruit bestaat ons assortiment?
Door een uitgekiende selectie criteria welke wij stellen aan het aanbod, welke ons wordt voorgelegd, door diverse tegelfabrikanten komen wij tot een collectie parket ´look´ tegels. De huidige grote collectie is niet meer onder te verdelen in verschillende vakken. Dit van fabriek A en die is van fabriek C. Veel fabrikanten hebben maar een paar items welke we onder keramisch parket kunnen scharen. Vandaar dat onder keramisch parket een scala van tegelfabrikanten ´huist´.

 

Verschillende maten
Dan zijn daar de verschillen in maatvoeringen . Lengte maten van 120 cm zijn in trek maar ook lengtematen van 60 cm.  Lengtematen variëren van ca 60 cm. tot 120 cm. Breedte maten is meestal in verhouding tot de lengtemaat. Dit kan bijvoorbeeld 30x120, 20x120 cm, 15x90cm maar ook 20x180cm.

 

Adres:

Hendriksen Tegels
Buurtlaan West 103
3905 JN Veenendaal

U kunt uw (aan) vragen ook via mail tot ons richten.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 0318 511414

 

Badkamer en Toilet

Badkamer tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Of u nu kiest voor vierkante of juist langwerpige badkamertegels. In onze showroom kunt u op ontdekkingsreis langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. U vindt bij Hendriksen Tegels de  actuele collecties van bekende A-merken en hoogwaardige badkamertegels.

 

Badkamer wellness.

Het persoonlijke domein is uw badkamer, waar u alle ruimte heeft voor rust en persoonlijke verzorging. Vandaag aan de dag evolueert het meer en meer naar een wellness ruimte. Hier bereidt u zich voor op de uitdaging van de dag. Hier ontspant u zich, relaxend onder een warme douche of wegdromend in bad. Hier kom je tot jezelf en een plek bij uitstek om in alle rust aandacht aan je lichaam te schenken. De intimiteit van uw badkamer krijgt een extra dimensie met de tegels van Hendriksen Tegels. We laten u graag zien hoe u elke badkamer omtovert tot een sfeervol rustpunt in uw huis. Het geheim? Tegels in de stijl die bij u past. Strak, warm, modern, nostalgisch, gestileerd, weelderig...
In onze showroom heeft u de keuze uit meer dan 3000 tegels. We zijn benieuwd naar uw smaak.

Hartelijk welkom in de showroom van Hendriksen Tegels.
U zult het niet verwachten, wij verrassen u graag! 
Waar u zich buiten afvraagt zou het hier wezen, treft u binnen een overzichtelijke showroom. De grootste van midden Nederland. Niet alleen de ligging van de showroom (midden in een woonwijk), maar zeker ook de keuze mogelijkheid is uniek. Overzichtelijk en ruim opgesteld kunt u een evenwichtige keuze maken.

Over uniek gesproken.... Uw vloer kan/wordt gelegd door uw adviseur. Korte lijnen en gedegen advies vanuit de praktijk.

Overtuig uzelf en bezoek vrijblijvend onze showroom.    

 

Specialist in Keramisch Parket
Hendriksen Tegels is al jaren één van de grootste in keramisch parket. De ideale vloer op vloerverwarming met toch een natuurlijke houten uitstraling. Bezoek onze showroom waar u een collectie aantreft wat u versteld doet staan. Zoveel keus treft u nergens. Wilt u meer weten over keramisch parket en de natuurlijke uitstraling wat proeven. Ga naar 'Keramisch Parket' in het menu voor meer informatie.

 

Vloeren voor de woonkamer
Uitgebreide collectie woonkamervloeren treft u in de uitegbreide overzichtelijke showroom. Keuze uit beton look, natuursteen look, naturelvloeren en natuurlijk kerkamis parket.

Makkelijk in onderhoud, comfortabel en schoon in gebruik. Die ruimte geeft om op te leven. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Waarop kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen vervelende sporen nalaten.

Gemak en het comfort is voor elke tegelvloer hetzelfde.

 

Badkamer & Toilet sanitaire ruimten

Op de vloer en aan de wand zien we steeds meer groot formaat wand- en vloer tegels. Prachtig in patroon, afgewisseld met andere formaten en of stroken. Speels en trendy.
Ook veel contrasten tussen licht en donker, mat en glanzende badkamertegels.  Ook de link met de natuur is een belangrijke trend en blijft de keramische tegel zeer populair. In de showroom kunt u van hartelust creëren en combineren.