Aangepaste openingstijden

Dinsdag 23 April gesloten

Maandag 29, dinsdag 30 April en woendag 1 Mei gesloten.

 

 

 

Nieuw in ons assortiment!

6880VS1 1 van 1 800x557

U wilt vergelijken en/of vind een tegelvloer toch niet naar uw wens? Dan kunnen wij ook nog vele andere vloeren tonen en leveren zoals laminaat, pvc vloeren in stroken of de klik versie. Ook de afwerking van bijvoorbeeld plinten is er een uitgebreide keuze. Zoals u gewent bent van Hendriksen Tegels & Vloeren kunnen we uw pvc- of laminaat vloer vakbekwaam plaatsen. Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide colletie.

Assortiment Keramisch Parket

Groot assortiment keramisch parket.
Op zoek naar een vloer waar u geen omkijken meer naar heeft? Niet bang zijn voor deuken, krassen, vocht, bijtende stoffen enz.? Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Veenendaal. Zoveel soorten en maten keramisch parket vindt u nergens. Het assortiment breidt zich nog steeds uit.
 
Waaruit bestaat het assortiment?
Door een uitgekiende selectie criteria welke wij stellen aan het aanbod, welke ons wordt voorgelegd, door diverse tegelfabrikanten komen wij tot een collectie parket ´look´ tegels. De huidige grote collectie is niet meer onder te verdelen in verschillende vakken. Dit van fabriek A en die is van fabriek C. Veel fabrikanten hebben maar een paar items welke we onder keramisch parket kunnen scharen.  Vandaar dat onder keramisch parket een scala van tegelfabrikanten ´huist´.  
 
Verschillende maten
Dan  zijn daar de verschillen in maatvoeringen . Lengte  maten van 120 cm zijn in trek maar ook lengtematen van 60 cm. Deze korte stroken worden ook wel in visgraad gelegd.  Lengtematen variëren van ca 60 cm. tot 120 cm. Breedte maten is meestal in verhouding tot de lengtemaat. Dit kan bijvoorbeeld 20x120 cm. zijn maar ook 15x90cm.